Verzorging en verpleging

Heeft u hulp nodig in de verpleging en verzorging om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen? Avicare staat met een team van professionele zorgverleners voor u klaar om u in uw dagelijkse handelingen te ondersteunen en uw zelfredzaamheid te versterken. Behalve dat wij uw activiteiten gedeeltelijk overnemen waar nodig op het gebied van verpleging en verzorging geven wij u ook advies hoe u uw zelfredzaamheid kunt versterken. Wij adviseren u over bijvoorbeeld het gebruik van hulpmiddelen of mogelijke therapieën waardoor het misschien zelfs zo kan zijn dat u sommige dingen weer zelf kunt doen. Door onze kennis aan u over te dragen gaan wij dus veel verder dan enkel het ondersteunen in de verzorging. Bij verzorging kunt u aan verschillende zaken denken zoals; het helpen van het aandoen van steunkousen tot bijvoorbeeld ondersteunen bij het douchen.
 

Als het gaat om uw gezondheid en welzijn is moet u goed geholpen worden. Het kan het verschil maken tussen thuis blijven wonen en opgenomen worden of met de juiste ondersteuning toch de dingen kunnen doen die u wilt doen zoals uw hobby en misschien toch nog uw visite blijven ontvangen. Wij streven er naar door de beste oplossing te zoeken voor uw situatie een meerwaarde te kunnen geven aan uw dag. Goede verpleging kan daar een essentiele factor in zijn. Bij verpleging kunt u denken aan bijvoorbeeld Medicijnen, stomazorg, wondverzorging, pijnbestrijding, het aanbrengen en verzorgen van een katheter of maagzonde. Onze professionele zorgverleners doen er alles aan om u hierin te ondersteunen en samen te zoeken naar betere aansluitende oplossingen passend bij uw situatie om uw kwaliteit van leven te behouden en/of zelfs te verbeteren. U kunt ook vragen over uw ziekteverloop, andere ziekteverschijnselen en medicijnen gerust stellen aan onze zorgverlener zij zal er alles aan doen om haar professie in te zetten.

 

Uw wensen, gezondheid en leven staan centraal dat is voor ons het eerste uitgangspunt bij het bieden van verpleging en verzorging. Verpleging en verzorging is altijd persoonlijk en op maat voor u geregeld via Avicare. Wij passen ons aan uw wensen aan en niet andersom, door gebruik te maken van een vast team heeft u altijd een professional die u kent en weet wat en hoe u het wilt.

Heeft u vragen en wenst u gebruik te maken van Verpleging en verzorging via Avicare neemt u dan gerust contact met ons op.