Huishoudelijke hulp

Heeft u (tijdelijk) hulp nodig in het huishouden door bijvoorbeeld herstel van een operatie,(chronische) ziekte, uw leeftijd of gewoonweg omdat u niet aan het huishouden toe komt door andere drukke bezigheden?

 

U kunt bij huishoudelijke hulp onder andere denken aan:
Huishoudelijk werk
Schoonmaken
Kleding wassen en/of strijken
Boodschappen doen
Verzorgen van de maaltijd
Organisatie van het huishouden
 

Avicare is er voor iedereen die zorg nodig heeft in het huishouden met of zonder indicatie en voor tijdelijk of langere tijd. Wij staan voor u klaar!
 

Wij zijn er om u te helpen met het doen van het huishouden op alle punten die u wenst en zo mogelijk op de manier zoals u dat gewend bent. Wij streven er naar dat u aan het einde van de dag tevreden zult zijn over het werk dat door onze zorgverlener is verzet en uw huis weer netjes is. U krijgt een vaste zorgverlener toegewezen, onze zorgverleners zijn namelijk ook opgeleid om te signaleren. Dit houdt in dat de zorgverlener ook uw zelfredzaamheid en welzijn in de gaten kan houden en dit ook met u en tevens een mantelzorger bespreekt. Onze zorgverleners hebben oog voor detail en veiligheid, een kabel of loszittend kleedje kan namelijk nare gevolgen hebben. De zorgverlener kan snel in de gaten hebben of u niet meer hulp nodig heeft bij het huishouden of andere zorg zoals bijvoorbeeld persoonlijke verzorging als dit niet meer zelfstandig lukt.

 

Avicare informeert, adviseert en begeleidt u eventueel bij de aanvraag voor huishoudelijk hulp passend bij uw situatie.

Indien u vragen heeft of gebruik wenst te maken van huishoudelijke hulp neemt u gerust contact met ons op.