24 uurs en/of nachtzorg

Het kan zijn dat u voor een moeilijke keuze komt te staan opname of thuiszorg bij bijvoorbeeld paliatieve en/of terminale zorg.

U kunt opname voorkomen met 24 uur en nachtzorg van Avicare. Zo krijgt u de nodige zorg in uw vertrouwde omgeving. Onze professionele zorgverleners staan 24 uur / 7 dagen in de week voor u klaar. Door gebruik te maken van 24 uur en nachtzorg van Avicare ontzorgt u uw naasten wij nemen dan op uw wens de gehele zorg over. Onze zorg beperkt zich niet enkel tot het bieden van begeleiding, ondersteuning, verpleging en verzorging maar wij zijn bewust bezig met de kwaliteit van uw leven en die van uw naasten.


Het is niet niets om 24 uur per dag gebruik te moeten maken van zorgverleners daarom zorgen wij ervoor dat er uw wensen en leven centraal staan. Zorg is altijd persoonlijk en op maat voor u geregeld via Avicare. Wij passen ons aan uw wensen en niet andersom, door gebruik van een vast team heeft u altijd een professional die u kent en weet wat en hoe u het wilt.

Heeft u vragen en wenst u gebruik te maken van 24 uurs zorg en/of nachtzorg via Avicare neemt u dan gerust contact met ons op.